ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ-ΠΑΛΙΟΚΑΣΤΡΟ: Ένα αερόστατο για τα Παιδικά Χωριά SOS

Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Ένα αερόστατο για τα Παιδικά Χωριά SOS

Συμμέτοχοι στην προσπάθεια των παιδικών χωριών SOS να εξασφαλίσουν καλύτερο μέλλον για τα παιδιά που φιλοξενούν μπορούν να γίνουν οι κάτοικοι της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και του Βόλου. Αρκεί μια… βόλτα με αερόστατο.

Με ένα μικρό αντίτιμο, όσοι το επιθυμούν θα μπορούν να ανέβουν στο αερόστατο και να απολαύσουν τις πόλεις τους από ψηλά – με ασφάλεια, καθώς το αερόστατο θα ανυψώνεται ελεγχόμενα. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία των Παιδικών Χωριών SOS, σε συνεργασία με τη Groupama Φοίνιξ Ασφαλιστική.

Το αερόστατο θα ξεκινήσει τις… διαδρομές του από την Αθήνα, στις 19 Ιουνίου. Θα βρίσκεται στο Αθλητικό Κέντρο του Δήμου Γλυφάδας, δίπλα στο κολυμβητήριο, το Σάββατο 19 Ιουνίου (7- 9 μ.μ.) και την Κυριακή 20 Ιουνίου (10-12 π.μ. & 7- 9 μ.μ.). Ανοιχτό θα είναι...
τις ίδιες μέρες και το περίπτερο των Παιδικών Χωριών SOS, στη συμβολή της Οδού Γρ. Λαμπράκη με τη Λεωφ. Ι. Μεταξά στη Γλυφάδα. Όσοι το επισκεφθούν θα ενημερώνονται για το έργο του σωματείου, ενώ για το πρωί του Σαββάτου έχουν προγραμματιστεί δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους.

Στη συνέχεια, το αερόστατο θα “ταξιδέψει″ για Βόλο και Θεσσαλονίκη.

Δελτία εισόδου για το αερόστατο θα δίνονται στο χώρο του αθλητικού κέντρου Γλυφάδας, 30 λεπτά πριν την έναρξη. Λόγω του περιορισμένου αριθμού ατόμων που μπορούν να «πετάξουν» στα προγραμματισμένα δίωρα (ενδεικτικά περίπου 65 άτομα), θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Σημειώνεται ότι οι πτήσεις θα πραγματοποιηθούν εφόσον το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες

http://www.enet.gr/
http://kala-nea.gr/?p=5316#ixzz0rBwoDLeZ