ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ-ΠΑΛΙΟΚΑΣΤΡΟ: Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε ο Μορφωτικός Σύλλογος Μητρόπολης ❤

Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε ο Μορφωτικός Σύλλογος Μητρόπολης ❤

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε σήμερα ο Μορφωτικός Σύλλογος Μητρόπολης σε ένα όμορφο περιβάλλον στο Riviera all day experience στη Μητρόπολη παρουσία πλήθους μελών και φίλων του συλλόγου!
Την πίτα ευλόγησε ο εφημέριος του χωριού πάτερ Δημήτριος. Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο πρόεδρος και δάσκαλος του συλλόγου κ. Apostolos Svanas ο οποίος ευχαρίστησε τους χωριανούς και τα μέλη για την αμέριστη στήριξη και βοήθεια προς το σύλλογο και αναφέρθηκε στις δράσεις που έγιναν και στις εκδηλώσεις που είναι προγραμματισμένες για το μέλλον.
Την εκδήλωση τίμησε και απηύθυνε χαιρετισμό ο νέος πρόεδρος του Χωριού κ.Γιαπαλής Νίκος και τα μέλη του κοινοτικού συμβουλίου κκ. Βαρσάμης Απόστολος και Τσέας Δημήτρης.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Βουλευτής της ΝΔ κ. Σπάνιας Τέλης ο οποίος τόνισε το σημαντικό έργο που επιτελείται στο δραστήριο Μορφωτικό σύλλογο Μητρόπολης!
Η τυχερή που κέρδισε το φλουρί είναι η κ. Μορέλλα Χρυσούλα η οποία παρέλαβε μια εικόνα με τον πολιούχο του χωριού μας Άγιο Γεώργιο και θα απολαύσει ένα τραπέζι για δύο άτομα στο Riviera all day experience.
Την εξαιρετική πίτα την παρασκεύασε το μέλος της χορευτικής ομάδας και chef k. Panayiotis Ker .
Το ΔΣ ευχαριστεί τον υπεύθυνο του Rivera κ. Vaios Kotoulas και το προσωπικό για την άψογη εξυπηρέτηση καιεύχεται σε όλα τα μέλη και τους φίλους καλή και δημιουργική χρονιά υγεία.προσωπική, οικογενειακή και επαγγελματική επιτυχία!


Μορφωτικός Σύλλογος Μητρόπολης