Τετάρτη, 27 Απριλίου 2011

Μαγκριώτης: Τον Μάιο θα μειωθούν τα διόδια

Ο Υφυπουργός Υποδομών, Γιάννης Μαγκριώτης, ανακοίνωσε ότι εντός του Μαΐου θα μειωθούν τα διόδια, ενώ προχώρησε και στην εκτίμηση ότι μέχρι τότε θα έχουν ολοκληρωθεί οι διαβουλεύσεις με τα εμπλεκόμενα μέρη....Σε δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό 98,9 τόνισε πως “έχουμε θέσει πολύ αυστηρό χρονοδιάγραμμα μέσα στο Μάιο, ώστε να έχουν ολοκληρωθεί και οι διαβουλεύσεις με τους παραχωρησιούχους και τις τράπεζες και η συζήτηση στη Βουλή που θέλουμε να γίνει οπωσδήποτε στην ειδική επιτροπή για να γνωρίζουν και τα κόμματα και να πουν τη γνώμη τους και στο τέλος θα υπογραφεί το όποιο μνημόνιο αφού υπάρξει και η σύμφωνη γνώμη της ΕΕ.

Ο κ. Μαγκριώτης χαρακτήρισε δικαιολογημένη σε πολλές περιπτώσεις τη δυσφορία του κόσμου και διευκρίνισε πως θα αρθούν οι αδικίες.

"Θα βοηθήσουμε πάρα πολύ τις συχνές τοπικές μετακινήσεις και θα υπάρχει μια δραστική μείωση εκεί που είναι υπό κατασκευή, όπου πράγματι είναι αδιανόητο να πληρώνεις πιο πολλά διόδια από ότι στο παρελθόν ενώ η υπηρεσία που σου προσφέρουν είναι χειρότερη από ότι στο παρελθόν. Και φυσικά θα γίνει μια γενική μείωση και εκεί που είναι κατασκευασμένοι οι αυτοκινητόδρομοι."


http://www.on-news.gr/2011/04/blog-post_27.html