ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ-ΠΑΛΙΟΚΑΣΤΡΟ: Τέσσερις τρόποι για να ισιώσετε τα μαλλιά σας φυσικά!

Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Τέσσερις τρόποι για να ισιώσετε τα μαλλιά σας φυσικά!


Βαρεθήκατε τις μπούκλες και τα κυματιστά μαλλιά σας; Θέλετε να αποκτήσετε ίσια και μεταξένια μαλλιά;
Οι τρόποι που ακολουθούν, δεν θα σας βοηθήσουν μόνο στην επίτευξη των επιθυμητών ίσιων μαλλιών, αλλά θα τα προστατεύσουν και από τις σκληρές χημικές ουσίες.

1. Καρύδα και λεμόνι
Προσθέστε μερικές σταγόνες χυμό λεμονιού σε φρέσκο ​​γάλα καρύδας και ανακατέψτε καλά. Κρατήστε το μείγμα με γάλα καρύδας και χυμό λεμονιού στο ψυγείο για μερικές ώρες. Ένα παχύ στρώμα αφρού θα εμφανιστεί πάνω από το ποτήρι, το οποίο πρέπει να εφαρμοστεί στο τριχωτό της κεφαλής και σε όλο το μήκος των μαλλιών αμέσως. Αφήστε στα μαλλιά σας για 15-20 λεπτά και στη συνέχεια πλύντε τα. Επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία τακτικά για να ισιώσουν τα μαλλιά σας.

2. ΣέλινοΣπάστε μερικά φρέσκα φύλλα σέλινου και ανακατέψτε τα με λίγο νερό. Πιέστε για να εξαγάγετε το χυμό και φυλάξτε το σε μπουκάλι. Η φιάλη θα πρέπει να μείνει αχρησιμοποίητη για τουλάχιστον μια ημέρα, έτσι ώστε να επιτραπεί στο χυμό να αναπτύξει τις ιδιότητες και την αποτελεσματικότητα για το ίσιωμα. Χρησιμοποιώντας τον τακτικά, κατά προτίμηση το πρωί, πριν το μπάνιο θα βοηθήσει στο ίσιωμα των μαλλιών. Τρίψτε καλά στο τριχωτό της κεφαλής και αφήστε το για 15-30 λεπτά και στη συνέχεια πλύνετε με ένα σαμπουάν.

3. ΓάλαΤο γάλα είναι γνωστό ότι έχει ενυδατικές ιδιότητες, οι οποίες είναι κατάλληλες για το ίσιωμα των μαλλιών. Πάρτε μισό φλιτζάνι γάλα, κατά προτίμηση να το έχετε βράσει και να το έχετε βάλει στο ψύγειο. Στη συνέχεια ανακατέψτε με μισό φλιτζάνι νερό. Αποθηκεύστε το σε ένα μπουκάλι σπρέι και εφαρμόστε πάνω από τα μαλλιά. Αφήστε το να σταθεί για μισή ώρα, πριν το λούσιμο. Αυτό το μείγμα θα βοηθήσει στην ευθυγράμμιση καθώς και την προσθήκη σημαντικής ποσότητας υγρασίας για να προσθέσετε απαλότητα στα μαλλιά.

4. Καστορέλαιο
Το καστορέλαιο είναι γνωστό ότι βοηθά στην ανάπτυξη των μαλλιών αλλά και στο ίσιωμα. Κάντε μασάζ με το λάδι στο τριχωτό της κεφαλής, καθώς και στις τρίχες και στη συνέχεια χτενίστε τα μαλλιά σας. Καθώς χτενίζετε τα μαλλιά σας, στεγνώστε τα με ένα πιστολάκι, αφού τα έχετε χωρίσει πρώτα σε τμήματα. Όταν τελειώσετε, τα τυλίγετε με μια δροσερή πετσέτα και τα αφήνετε για μισή ώρα. Θα απαλύνει την τρίχα από την υπερβολική θερμότητα και θα αποκαταστήσει την ευθύτητα.

Ομάδα neadiatrofis.gr