
καυτερά μπαχαρικά!
Ερευνητές από το πανεπιστήμιο Purdue της Indiana βρήκαν ότι η καψαϊκίνη, η ουσία που κάνει καυτερές τις πιπεριές, μπορεί να μειώσει το αίσθημα της πείνας και να αυξήσει τις καύσεις του οργανισμού!
Οι κόκκινες καυτερές πιπεριές ή μια κουταλιά πιπέρι καγιέν βοηθούν στο «κάψιμο» των θερμίδων μετά από ένα γεύμα, ιδιαίτερα σε όσους δεν καταναλώνουν συχνά καυτερές τροφές, αναφέρει ο καθηγητής Richard Mattes.
http://www.enimerwsi.com/2011/04/blog-post_8387.html#ixzz1KvjNRFHy