ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ-ΠΑΛΙΟΚΑΣΤΡΟ: Σχέσεις: Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε!

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Σχέσεις: Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε!

Μπορεί να μιλάτε ακατάπαυστα σαν έχετε φάει γλιστρίδα, αυτό όμως δε σημαίνει πως το αγόρι σας συμπεριφέρεται με τον ίδιο τρόπο.Όσο εσείς έχετε ανάγκη να αναπτύσσετε τη γνώμη σας για οτιδήποτε συμβαίνει γύρω σας ανά δευτερόλεπτο,....
το άλλο σας μισό μπορεί να παρακολουθεί με τον κολλητό έναν αγώνα ποδοσφαίρου χωρίς να βγάλει κιχ, όχι επειδή δε μπορεί αλλά επειδή δεν το χρειάζεται. Προκειμένου, λοιπόν, να καταλάβετε τι θέλει να πει ο ποιητής καλύτερα να έχετε στο μυαλό σας πως είναι απαραίτητη και μία δεύτερη ανάγνωση στις κουβέντες του προκειμένου να μη μιλάτε μαζί και να καταλαβαινόσαστε χώρια.
Όταν σας λέει: «Να τα πούμε κάποια στιγμή» Εννοεί: Σε θεωρεί πολύ καυτή,του αρέσεις αλλά ντρέπεται να σου ζητήσει πιο ξεκάθαρα να βγείτε.

Όταν σας λέει: «Είσαι πολύ καλός άνθρωπος» Εννοεί: Εάν δεν είστε αγία, θέλει να σας πει με τρόπο πως δε θα τον ξαναδείτε.

Όταν σας λέει: «Ας μείνουμε φίλοι» Εννοεί: Δεν είσαι του τύπου του, αλλά μπορείτε να κάνετε παρέα και να του γνωρίσεις τις φίλες σου.

Όταν σας λέει: «Βγαίνουμε» Εννοεί: Βγαίνει μαζί σας, περνάει καλά, αλλά μπορεί να βγαίνει και με άλλες άμα του έρθει.

Όταν σας λέει: «Μη μου τηλεφωνήσεις, θα σε πάρω εγώ» Εννοεί: Μην τον πάρετε τηλέφωνο γιατί δε θέλει ακόμα πολλά πολλά, εάν το αποφασίσει θα σας πάρει τηλεφωνήσει εκείνος που δεν το βλέπουμε.

Μετά από αυτά τα παραδείγματα τώρα πια ξέρετε πως θα μπορούσε να γραφτεί ολόκληρο λεξικό για το «τι εννοεί» πραγματικά ένας άντρας όταν σας μιλάει. Μην το βάλετε κάτω, άλλωστε μην ξεχνάτε πως «σε όποιον αρέσουμε για τους άλλους δε θα μπορέσουμε».

Read more: http://www.enimerwsi.com/2011/03/blog-post_534.html#ixzz1HXOPmKon