ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ-ΠΑΛΙΟΚΑΣΤΡΟ: 9 έξυπνα τρικ για να χάσετε βάρος

Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

9 έξυπνα τρικ για να χάσετε βάρος

Ξεχάστε όσα ξέρατε μέχρι σήμερα. Ακολουθήστε αυτές τις 9 έξυπνες συμβουλές και θα εντυπωσιαστείτε από το πόσο βάρος θα χάσετε:....

1) Φάτε σοκολάτα, όχι κέικ

Αν λαχταράτε απεγνωσμένα να φάτε κάτι γλυκό, δεν υπάρχει λόγος να υποφέρετε. Είναι καλύτερο να τρώτε όταν θέλετε κάτι πολύ αλλά με ελεγχόμενο τρόπο. Είναι επίσης καλύτερο να φάτε ένα κομμάτι σοκολάτα υγείας, παρά ένα κομμάτι κέικ γιατί έχει πολύ περισσότερες θερμίδες.

2) Κοιμηθείτε αρκετά

Ο επαρκής ύπνος έχει αποδειχθεί ότι μπορεί να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος. Οι ενήλικες θα πρέπει να κοιμούνται ιδανικά 8 ώρες τη νύχτα ή στη χειρότερη περίπτωση τουλάχιστον 6 ώρες.

3) Πιείτε 2 λίτρα νερό την ημέρα

Η συγκεκριμένη είναι μια πραγματικά καλή συνήθεια που πρέπει να αποκτήσετε. Είναι πολύ σημαντική συνήθεια ειδικά αν ασκείστε. Φροντίστε να πίνετε 2 λίτρα ή 8 ποτήρια νερό κάθε μέρα. Γεμίστε ένα μπουκάλι νερό 2 λίτρων κάθε πρωί, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε πόσο πίνετε.

4) Ασκηθείτε

Η αεροβική άσκηση βοηθάει στην καύση θερμίδων. Ωστόσο, εξίσου καλό είναι να κάνετε βάρη, αν θέλετε να χάσετε λίπος.

5) Φάτε 6 μικρά γεύματα

Είναι καλό για το μεταβολισμό σας να τρώτε τακτικά. Αποφύγετε λοιπόν να τρώτε 3 μεγάλα γεύματα την ημέρα. Αντ 'αυτού φάτε 6 μικρά γεύματα. Απλά βεβαιωθείτε ότι είναι όντως μικρά!

6) Θετική Σκέψη

Η θετική σκέψη θα σας κάνει να αισθανθείτε καλύτερα και θα έχετε περισσότερα κίνητρα για να κάνετε δίαιτα. Δώστε έμφαση στο στόχο σας για να βεβαιωθείτε ότι θα πετύχετε να φτάσετε σε αυτόν.

7) Φροντίστε να τρώτε μετά την άσκηση

Η άσκηση με άδειο στομάχι είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κάψετε το αποθηκευμένο λίπος στο σώμα σας. Η άσκηση επίσης μειώνει την όρεξη (αν εργάζεστε αρκετά σκληρά), έτσι θα καταλήξετε να τρώτε λιγότερο.

8) Διαλέξτε ένα πρόγραμμα διατροφής που σας ταιριάζει

Όταν επιλέγετε ένα πρόγραμμα διατροφής, βεβαιωθείτε ότι είναι ένα πρόγραμμα που ταιριάζει στην προσωπικότητα και στον τρόπο ζωής σας και θα μπορείτε να το ακολουθείτε σε μόνιμη βάση.

9) Αναζητήστε την υποστήριξη που χρειάζεστε

Έχει αποδειχθεί ότι είναι πολύ πιο πιθανό να πετύχετε αν έχετε υποστήριξη. Μιλήστε με άλλα άτομα, που ακολουθούν την ίδια δίαιτα και μπορούν να σας δώσουν την ενθάρρυνση που χρειάζεστε.

www.cosmo.gr


http://www.on-news.gr/2011/04/9_19.html