ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ-ΠΑΛΙΟΚΑΣΤΡΟ: Παγωτό Baby Gaga από... μητρικό γάλα!!

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Παγωτό Baby Gaga από... μητρικό γάλα!!

Η 35χρονη Βικτόρια Χίλεϊ είναι μία μητέρα που υποστηρίζει με τόσο πάθος τα οφέλη του θηλασμού των βρεφών, ώστε δώρισε ένα λίτρο μητρικού γάλακτός της σε ένα νέο κατάστημα παγωτών στην καρδιά του τουριστικού Λονδίνου, το Κόβεντ Γκάρντεν.....


Για την ακρίβεια, η ιδιοκτήτρια εταιρεία του καταστήματος που λέγεται Icecreamists (Παγωτατζήδες) είχαν αναρτήσει αγγελία στο ίντερνετ ζητώντας την πρώτη εθελοντή – δωρήτρια μητρικού γάλακτος.

Η κα. Χίλεϊ, η οποία σημειωτέον εργάζεται για μια οργάνωση αρωγής γυναικών με προβλήματα στο θηλασμό, έγινε η πρώτη δωρήτρια και μάλιστα το παγωτό από το γάλα της ονομάστηκε Baby Gaga. Έχει γεύση βανίλιας Μαδαγασκάρης και λεμονιού και ένα μεγάλο κύπελλο κοστίζει 14 λίρες, γύρω στα 16 ευρώ.

Η ίδια λέει ότι αναμφισβήτητα πρόκειται για το πιο φυσικό παγωτό στον κόσμο ως προς την πρώτη ύλη. Ο υπεύθυνος του καταστήματος υποστηρίζει ότι μπορεί κάποιοι ακόμα και να αηδιάζουν στην ιδέα του παγωτού από μητρικό γάλα, αλλά πρόκειται για «αγνό, οργανικό, ‘ελευθέρας βοσκής’, φυσικό παγωτό».

Ήδη ακόμα 14 μητέρες έχουν προσφέρει το γάλα τους, αυτή τη φορά έναντι αμοιβής 45 λιρών (περίπου 53 ευρώ) ανά λίτρο. Οι δωρήτριες περνούν πρώτα από ιατρικές εξετάσεις παρόμοιες με τις κλασικές εξετάσεις αίματος.

enimerwsi

http://apolitistosteki.blogspot.com/2011/02/baby-gaga.html